Onze helden zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

Over ons verhuisbedrijf en het verhuisteam met betrokken, geschoolde en vakkundige medewerkers vertellen we u graag iets meer. Jan de Jong Verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf met een lange historie binnen de verhuisbranche. Het familiaire karakter en de klantgerichte houding hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming is uitgegroeid tot een vakbekwaam en gedegen bedrijf. Niet alleen de eigenaren maar juist ook de medewerkers werken dagelijks hard aan dit resultaat.

Oscar en Wendie

Oscar Renken en Wendie Roelofs zijn de eigenaren van Jan de Jong Verhuizingen. Zij zijn begin 2012 het ondernemersavontuur aangegaan en bepalen nu samen de koers. Voor beide is de overname een bewuste keuze geweest die in het verlengde lag van hun carrières.

 

Oscar Renken was reeds bedrijfsleider vanaf 2005 bij Jan de Jong Verhuizingen en heeft altijd de wens uitgesproken om dit bedrijf zelf voort te zetten. Voor veel klanten is hij hét gezicht van Jan de Jong Verhuizingen.

 

Wendie Roelofs heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende profit en non profit organisaties in Groningen. De rode draad van haar carrière is terug te vinden in het coachen en motiveren van haar mensen binnen de gestelde organisatiedoeleinden. Zij draagt nu zorg voor het reilen en zeilen achter de schermen van Jan de Jong Verhuizingen.

Verhuisteam (onze helden)

Hieronder ziet u ons kantoorpersoneel en hiermee heeft u het eerste contact. Ze zorgen voor een passende offerte, een goede planning en dat de verhuizers precies weten wat ze moeten doen.

 

Dagelijks verzorgen vier tot vijf teams alle verhuizingen. Binnen deze verhuisteams is er bewust gekozen voor hiërarchie. De voorman verhuizer stuurt de verhuizers, assistent verhuizers of leerlingen aan. De voorman verhuizer is uw aanspreekpunt op locatie. Deze manier van werken zorgt voor duidelijkheid, maar ook voor de gevraagde rust voor u als klant. De hechte teams werken met veel plezier, waardoor de klus voorspoedig voor u geklaard wordt.

Oscar Renken
Oscar Renken
Directeur portefeuille Commercie, Operatiën en Algemene zaken
Wendie Roelofs
Wendie Roelofs
Directeur portefeuille Financiën, HRM en Algemene zaken
Erik van der Pijl
Erik van der Pijl
Verhuiscoördinator
Mart Dijkstra
Mart Dijkstra
Verhuisadviseur (binnen)
Hidde Verhoeve
Hidde Verhoeve
Verhuisadviseur
Annemiek Meijer
Annemiek Meijer
Verhuisadviseur (binnen)
Stijn van Hoof
Stijn van Hoof
Verhuisadviseur (binnen)
Kim Jullens
Kim Jullens
Medewerker binnendienst
Maarten Pronk
Maarten Pronk
Verhuisplanner
Patricia Roebers
Patricia Roebers
Financieel Administratief Medewerker
Jeroen Schuster
Jeroen Schuster
Verhuuradviseur Bij Jan Meubelverhuur
Claudy Panhuyzen
Claudy Panhuyzen
Hoofd financiën
Jurjen Mulder
Jurjen Mulder
Planner
Niels Donker
Niels Donker
Planner

Verhalen van onze medewerkers

Wilt u meer weten over onze medewerkers? Klik op onderstaande knop om interviews met onze medewerkers te lezen.

 

Lees meer over onze medewerkers

Uw wensen

Uw wensen

 

Op het moment dat u contact met ons zoekt, wordt u geholpen door onze binnendienst. Zij zullen ervoor zorgen dat uw behoeften zorgvuldig worden geïnventariseerd. Op basis daarvan worden de mogelijkheden besproken en vertellen we welke zaken u nog meer van ons mag verwachten voor, tijdens of na de verhuizing. Uw wensen staan bij ons centraal en worden zo goed mogelijk uitgevoerd.

Vraag een offerte aan: