Nieuwe samenwerking op Hof van Saksen

Nieuwe samenwerking op Hof van Saksen

Om ons werk iets meer te kunnen laten zien, zullen we de komende tijd mooie projecten in de schijnwerper zetten. Zo krijgt u een beter beeld van de veelzijdigheid van onze diensten. De komende periode zijn wij druk bezig met verschillende werkzaamheden bij Hof van Saksen in Nooitgedacht (Drenthe).

 

Terug naar het overzicht

Vakantieresort Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het je aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

 

Kijk voor meer informatie en inspiratie voor een heerlijk weekend of week weg op: https://www.hofvansaksen.nl/resort.

Wat doen we precies voor Hof van Saksen?

De komende 1,5 jaar zullen ruim 600 boerderijen op het resort worden gerenoveerd. Dat moet als het ware op slofjes gebeuren aangezien er gedurende die tijd nog volop vakantie wordt gevierd.

 

Wij mogen alle logistieke werkzaamheden van los meubilair verzorgen voor De Projectgroep uit Utrecht en Hof van Saksen. Voor ons is dit een hele mooie en uitdagende klus. We verzorgen echt alles, van het verhuizen van banken en stoelen tot de schilderijen aan de muur en vaasjes in de vensterbank. Alles moet op het juiste moment in de juiste boerderij komen.

Samenwerking Hof van Saksen
Samenwerking Hof van Saksen

“Jullie hebben een hoop spullen mee voor een weekendje weg”

We zijn inmiddels begonnen en de eerste boerderijen zijn ingericht. Tot de zomervakantie hebben we een eerste serie boerderijen klaar, daarna gaan we weer verder. Eén van de verhuizers werd onlangs al doende aangesproken door een kleine jongen die zei: “jullie hebben een hoop spullen mee voor een weekendje weg…”

 

Jan de Jong Verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf uit Groningen en verzorgt particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noorden met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa en daarbuiten. Als verhuisbedrijf in Groningen denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen.

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!