Referenties Jan de Jong Verhuizingen

Referenties Jan de Jong Verhuizingen

Wij horen graag wat u van ons vindt. Wij vinden het erg belangrijk om te horen hoe u uw verhuizing hebt ervaren. Hieronder ziet u referenties van Jan de Jong Verhuizingen, klanten waar we trots op zijn en u kunt de verhalen van onze klanten lezen. Heeft u zelf ervaring met onze werkwijze? Laat het ons weten.

 

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand waarvoor wij een verhuizing of onze bijbehorende diensten hebben verzorgd. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

“Er is maar één Jan de Jong en het gaat om het complete plaatje wat ze bieden. Het inpakken en het verhuizen is keurig verlopen en alles is ook keurig weer in elkaar gezet!”

 

Wietze Snaak

 

Jos Beeres Wijnkoperij

“Het unieke is de persoonlijke benadering. Er gaat altijd iemand van Jan de Jong Verhuizingen zelf nog even langs bij de klant om de wensen te inventariseren."

 

Audrey Hindriks

 

ZINN (Thuis)zorg | Wonen en Welzijn

Klanten waar wij erg trots op zijn

Klanten vertellen
Klanten vertellen

Beoordelingen van onze klanten

Uw wensen om zorgeloos te kunnen verhuizen brengen wij graag in vervulling. Vele klanten gingen u voor en lieten hun beoordeling en verhaal achter via Klantenvertellen.nl. Heeft u reeds een verhuizing laten verzorgen door ons? Dan horen wij graag hoe uw verhuizing is bevallen!

Klanten vertellen Schrijf recensie

M.Reuvers uit: GRONINGEN
DatumDatum: 13-04-2024

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag

M. uit: Van Leuven
DatumDatum: 11-04-2024

Afgenomen dienst(en): Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice

G.J.F. Geerligs uit: Assen
DatumDatum: 11-04-2024

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!