Referenties Jan de Jong Verhuizingen

Wij horen graag wat u van ons vindt. Wij vinden het erg belangrijk om te horen hoe u uw verhuizing hebt ervaren. Hieronder ziet u referenties van Jan de Jong Verhuizingen, klanten waar we trots op zijn en u kunt de verhalen van onze klanten lezen. Heeft u zelf ervaring met onze werkwijze? Laat het ons weten.

“Er is maar één Jan de Jong en het gaat om het complete plaatje wat ze bieden. Het inpakken en het verhuizen is keurig verlopen en alles is ook keurig weer in elkaar gezet!”

 

Wietze Snaak

 

Jos Beeres Wijnkoperij

“Het unieke is de persoonlijke benadering. Er gaat altijd iemand van Jan de Jong Verhuizingen zelf nog even langs bij de klant om de wensen te inventariseren."

 

Audrey Hindriks

 

ZINN (Thuis)zorg | Wonen en Welzijn

Klanten waar wij erg trots op zijn

Klanten vertellen
Klanten vertellen

Beoordelingen van onze klanten

Uw wensen om zorgeloos te kunnen verhuizen brengen wij graag in vervulling. Vele klanten gingen u voor en lieten hun beoordeling en verhaal achter via Klantenvertellen.nl. Heeft u reeds een verhuizing laten verzorgen door ons? Dan horen wij graag hoe uw verhuizing is bevallen!

Klanten vertellen Schrijf recensie

Nellie uit: Den Ham
DatumDatum: 25-06-2019

Afgenomen dienst(en): Opslag

Pluspunten: Afspraken worden stipt nagekomen. Hoog tempo van werken. Zorgvuldigheid. Vriendelijke mensen, ook aan de telefoon wordt je prima geholpen.

Pratika uit: Groningen
DatumDatum: 25-06-2019

Afgenomen dienst(en): Removal, Packing and unpacking service

Pluspunten: Mark & Bas were really amazing. Thank you very much for the excellent help!

justin uit: gronignen
DatumDatum: 25-06-2019

Afgenomen dienst(en): Verhuizing

Vraag een offerte aan: