Riccardo, al 6 jaar lang verhuismedewerker.

Riccardo, al 6 jaar lang verhuismedewerker.

Even voorstellen: onze collega Riccardo Dulcis.

Mijn naam is Riccardo, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Romana, die inmiddels 28 weken zwanger is, in Beijum. Inmiddels werk ik al 6 jaar bij Jan de Jong als verhuismedewerker, daarvoor heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt.

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Binnen het bedrijf ben ik inzetbaar voor verschillende taken, van sjouwen tot monteren. Tijdens het verhuizen ben je nooit alleen en we werken op veel verschillende projecten. Als tweede man ben ik, tijdens de verhuizingen, vaak degene die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Waarom ben je bij Jan de Jong gaan werken?

Een aantal jaren geleden heb ik mezelf ingeschreven bij een uitzendbureau voor verhuisbedrijven. In die periode heb ik voor veel verschillende verhuisbedrijven gewerkt. Zo kwam ik uiteindelijk bij Jan de Jong terecht. Ze waren op een gegeven moment op zoek naar vaste krachten, op den duur werd ik daar één van. Sindsdien werk ik met veel plezier bij Jan de Jong Verhuizingen.

 

Naast je werk doe je vast nog andere dingen?

Ik vis graag op de zondagen, dat geeft mij veel rust om naast het vele sjouwen eventjes niet te veel te doen.

 

Wat vind je leuk aan je werk?

Het leuke aan het werk vind ik dat elke dag weer helemaal anders is. We voeren verschillende verhuizingen uit. Denk aan particuliere verhuizingen, verhuizingen van scholen, verhuizingen van kantoren etc. De diversiteit binnen Jan de Jong maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. En het belangrijkste zijn de collega’s waar ik een goede band mee heb.

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!