Open sollicitatie

BEN JIJ STERK IN VERHUISWERK? DOE DAN EEN OPEN SOLLICITATIE!

Neem zelf initiatief en overtuig ons om jou aan te nemen! Wij zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde, enthousiaste en gedreven medewerkers ter versterking van ons team.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en goed betaalde baan bij een modern en vakkundig bedrijf? Bij ons kun je snel een vast gezicht worden en werk je dagelijks in een gezellig team aan mooie en gevarieerde projecten. Dat doen we vooral in het Noorden en we verzorgen ook regelmatig internationale verhuizingen. Dus waar wacht je nog op?

Jan de Jong Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Groningen

Met een team van enthousiaste medewerkers, verzorgen wij dagelijks particuliere en zakelijke verhuizingen door heel Nederland, maar ook internationaal door heel Europa. Wij streven ernaar om de verhuizingen zo goed mogelijk te laten verlopen en doen graag het stapje extra voor onze klanten. Onze medewerkers zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

Interesse of meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendie Roelofs (Algemeen directeur) via telefoonnummer 050 - 313 91 49. Wij ontvangen je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail op w.roelofs@jandejong.nl. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

 

Sollicitatieformulier

Vraag een offerte aan: