Samenwerkingen met collega verhuizers

We werken al langere tijd voor het Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en dat doen we niet alleen.

Aardbevingsschade in Groningen

De afgelopen tijd zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met kundige collega verhuizers in de regio.

Terug naar het overzicht

Als mensen last hebben van aardbevingsschade in Groningen, kan het zijn dat ze tijdelijk moeten verhuizen naar een andere woning. Wij beschikken over erkende vakmannen en helpen deze mensen graag bij hun tijdelijke verhuizing. Als de aannemer bij het renoveren van het huis aangeeft dat men de desbetreffende ruimte of het hele huis leeg moet halen, kunnen wij ook van dienst zijn.

Wat doen we voor precies NCG?

We helpen mensen verhuizen naar hun tijdelijke woning, terwijl hun huis wordt hersteld van aardbevingsschade. We kunnen huisraad tijdelijk opslaan in één van onze opslaglocaties en kunnen zelfs de inrichting van hun tijdelijke woning verzorgen. En uiteindelijk verhuizen we ze weer terug naar hun gerenoveerde woning.

Aardbevingsschade Groningen Verhuizingen Jan de Jong
Samenwerkingen Jan de Jong

Jan de Jong als hoofdaannemer

Wij zijn hoofdaannemer van NCG en verdelen onze verhuiswerkzaamheden over de anderen als we het druk hebben. Zo hebben we Oostland verhuizingen, Wolthuizen Verhuizingen, Bandsma Bultje Top Movers, Smilda, Koops Verhuizingen en UTS van Hoek gevraagd om ons te ondersteunen.

Alle genoemde verhuizers zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers, daarom kunnen we de kwaliteit waarborgen als we samenwerken. We zijn daar gewoon transparant in en lichten onze klanten vooraf goed in. Bovendien is er bij iedere klus een medewerker van Jan de Jong aanwezig.

Een voorbeeld in Loppersum

In hun zelf geregelde tijdelijke woning vertellen Ria en Richard over hun lange sloop- en nieuwbouwtraject en wat dit met hen heeft gedaan. Binnenkort verhuizen ze terug naar hun nieuwe huis in Loppersum.

Als laatste zegt Ria: ‘Ons nieuwe huis ziet er prachtig uit, het is heel mooi geworden. Ik ben blij dat we binnenkort weer terug kunnen. Het heeft alleen zo ontzettend lang geduurd.’ Lees in dit artikel op de website van NCG meer over de gang van zaken van tijdelijke verhuizingen bij aardbevingsschade.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens