Alex, al meer dan 15 jaar lang in de verhuizingen.

Mijn naam is Alex Croes, 34 jaar en ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Zuidlaarderveen. Mijn dochters zijn 4 maanden, 3 jaar en 6 jaar oud.

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Ik werk al erg lang voor Jan de Jong Verhuizingen, sinds 2016 heb ik een vast dienstverband. Mijn functie is eigenlijk een manusje van alles. Je kunt het niet in 1 titel omschrijven. Op mijn CV staat de titel Assistent Verhuizer, maar in principe doe ik alles van A tot Z. Zo ben ik ook een handyman en help ik de klant met verschillende werkzaamheden in huis. Ik kan eigenlijk alle taken wel op mij nemen en zo word ik ook ingezet. Meestal als mijn collega’s ergens niet uitkomen, probeer ik het op te lossen.

Waarom ben je bij Jan de Jong gaan werken?

Ik ben eigenlijk al heel jong in de verhuizingen terecht gekomen dus ik heb van alles en nog wat gedaan. Ik heb een verleden in de bouw, maar dat is meer vakantiewerk geweest. Daarnaast heb ik meerdere kleine baantjes gehad en ben ik eigenlijk al sinds mijn 16e/17e in de verhuizingen beland. Via het logistiek uitzendbureau kwam ik bij Jan de Jong Verhuizingen terecht. De klik was goed bij Jan de Jong en zodoende ben ik daar terecht gekomen.

Gezinswoningen Jan de Jong Verhuizingen
Alex Vespa Si v4

Naast je werk doe je vast nog andere dingen?

Ik ga er graag op uit met mijn vrouw en kinderen. Mijn hobby bestaat uit het in en rondom huis klussen. De afgelopen paar jaar heb ik mijn eigen huis helemaal verbouwd. Daarnaast heb ik ongeveer 20 brommers. Ik heb oude Vespa brommers waarvan de meeste youngtimers zijn, maar oldtimers heb ik ook, waaronder de Vespa, Ciao, Vespa SI en de Gilera Citta. Ik tour hiermee door het hele land en zelfs in het buitenland, voornamelijk in Duitsland. Ik ben van plan om binnenkort eens naar Italië toe te gaan. In het buitenland rijden we in kleine groepen van een man of 10 tot 15. In Nederland doen we dit soms wel met 50 tot 70 man. 

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik werk al erg lang voor Jan de Jong Verhuizingen en er is geen dag hetzelfde. Vooral de diversiteit vind ik leuk. Je werkt alle dagen met andere mensen, dat maakt dit beroep zo mooi. De spullen overbrengen van A naar B, dat is niet zo spannend, dat is routinewerk. Maar juist alles eromheen maakt het werk zo leuk!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra