Annemiek Meijer

Mijn naam is Annemiek Meijer, 36 jaar, moeder van twee kinderen van 5 & 8 jaar oud en inmiddels alweer bijna 10 jaar getrouwd met mijn man Martijn. We wonen in Eelde waar we zelf een huis hebben laten ontwerpen en bouwen.

Waarom ben je bij Jan de Jong gaan werken?

Rond 2017 ben ik bij Jan de Jong Verhuizingen komen werken waar ik de functie als Verhuisadviseur (binnen) vervul. Oorspronkelijk kom ik uit de reiswereld. Ik heb toerisme gestudeerd waarna ik een aantal jaren in Groningen bij een reisorganisatie heb gewerkt. Hier stelden we zelf verre reizen samen voor onze klanten. Een aantal jaren geleden sloot het filiaal in Groningen waar ik werkte. Daarna ben ik op zoek gegaan naar functies die aansluiten bij deze werkzaamheden, maar dan in een ander werkgebied. Zo ben ik bij Jan de Jong Verhuizingen terechtgekomen. Wat mij met name aansprak was de persoonlijke benadering. Je wordt overal in meegenomen waardoor je echt onderdeel bent van het team en niet de zoveelste medewerker.

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Op dit moment ben ik voor Jan de Jong Verhuizingen en met name voor Bij Jan Meubelverhuur werkzaam in de binnendienst. Werkzaamheden voor Bij Jan zijn het samenstellen van meubelpakketten die worden ingezet voor bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting. Dit betekent bijvoorbeeld het inmeten van de woning, het uitschrijven van offertes en het bewaken van de planning. Ik zorg ervoor dat alles op het juiste moment op locatie is en de woning volgens afspraak gestyled is. Maar, dit gaat binnenkort veranderen, ik ga weer volledig naar Jan de Jong Verhuizingen waar ik de buitendienst ondersteun in hun werkzaamheden.

Annemiek
Annemiek meijer

Wat vind je leuk aan je werk?

Alles tijdig af krijgen en opleveren volgens afspraken zorgt soms voor veel uitdaging. Deze dynamiek en de dagelijkse afwisseling spreekt mij erg aan. Geen verhuizing, woning of klant is hetzelfde. Deze combinatie maakt dat ik mijn functie erg leuk vind.

Het is mooi om te zien en mee te maken hoe we in een korte periode een mooie groei hebben doorgemaakt. We begonnen in Noordhorn met z’n vijven in twee kleine ruimtes en nu hebben we een prachtig groot kantoor en zijn we al met 9! En toch is het persoonlijke nog steeds gelijk gebleven.

Naast je werk doe je vast nog andere dingen?

Wat ik ook erg leuk vind om te doen, het is niet altijd even gezond, is gezellig bakken met de kinderen. Daarnaast houd ik van fotograferen. Wandelen, de camera mee en lekker de natuur in. En natuurlijk ben ik nog steeds gek op reizen! Tegenwoordig iets dichter bij huis dan eerder. Als het kan gaan we een weekend of een weekje weg. Het ontdekken van andere culturen trekt mij heel erg!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra