Bert Kauw, al meer dan 12 jaar chauffeur verhuizer

Ik ben 58 jaar en woon samen met mijn vrouw Karin in Onderdendam. Onze beide kinderen, Thomas en Marit wonen al enkele jaren in de stad Groningen. 

Even voorstellen: Ik ben Bert Kauw, werk inmiddels 12,5 jaar als chauffeur verhuizer bij Jan de Jong Verhuizingen.

Waarom ben je bij Jan de Jong gaan werken?

Ik werkte als chauffeur bij DVHN en toen die functie verviel, ben ik in de verhuisbranche terecht gekomen. In 2008 kwam ik via Wiver bij Jan de Jong aan het werk en dat beviel van beide kanten goed. Het kleinschalige van het familiebedrijf sprak mij erg aan, want dat geeft toch meer betrokkenheid en gevoel van samen de klus klaren.

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Uiteraard verhuizen! Maar voor mij is de manier waarop we dit doen erg belangrijk. Als verhuizer wil ik voor de klant niet alleen zo snel mogelijk hun spullen verhuizen, maar vooral ook zorgvuldig en op een persoonlijke manier. Verhuizen is voor de meeste klanten immers een grote stap. Naast verhuizer ben ik ook handyman, dus variatie genoeg.

Interview Bert website2

Naast je werk doe je vast nog andere dingen, toch?

Ik klus heel wat af in mijn vrije tijd. Ik werk maar 2 dagen bij Jan de Jong, maar ik kom toch nog tijd tekort. Mijn grootste hobby is ons huis, wat ook mijn ouderlijk huis is. Het is een monument, waar ik mijn energie wel in kwijt kan. Verder hebben we 2 pony's en 2 honden, die uiteraard ook hun aandacht krijgen.

Ik ben ook bezig met de restauratie van een Jaguar, waar ik door alle andere klussen nog niet voldoende aan toe kom helaas. Samen met Karin pakken we ook de nodige verbouwklussen buitenshuis op, bij onze kinderen en familie. Als je handig bent, dan weten ze je vaak wel te vinden. We zijn dus veel bezig, maar maken ook tijd voor het samen op pad gaan. De zaterdagen houden we vrij voor de voetbalwedstrijden van onze zoon, in combinatie met het bezoeken van de plaatsen van de uitwedstrijden ( zo kom je nog eens ergens).

Tot slot; ik kom tijd tekort, maar zou de 2 dagen bij Jan de Jong niet willen missen!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra