Maarten Pronk; Planner bij Jan de Jong Verhuizingen

Mijn naam is Maarten Pronk, 39 jaar en ik woon in Veendam met mijn vriendin. Zes jaar geleden, in 2017, ben ik begonnen bij Jan de Jong Verhuizingen als voorman verhuizer en vanaf december 2021 werk ik als planner.

Even voorstellen: Maarten Pronk;

Als planner bij Jan de Jong Verhuizingen stuur ik dagelijks alle verhuisploegen aan.

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Als planner stuur ik iedereen aan vanaf kantoor. Ik heb contact met alle verhuisploegen en heb ze onder mijn hoede. Dit zijn gemiddeld 30 tot 40 man per dag, verdeeld over 12 tot 16 verhuisploegen. Ik zorg ervoor dat iedereen met het juiste materiaal op de juiste klus terecht komt en dat het werk op tijd klaar is. Ik ben verantwoordelijk voor de indeling van de verhuisploegen en regel een goede werkverdeling. Daarnaast kijk ik goed vooruit om ritten zo efficiënt mogelijk in te delen. Kort gezegd; ik zorg dat alles op rolletjes loopt. Als hulplijn voor de verhuizers beantwoord ik vragen en probeer ik oplossingen te vinden.

Waarom ben je bij Jan de Jong Verhuizingen gaan werken?

Mijn hele werkzame leven heb ik in de verhuizingen gewerkt. Vanaf mijn zestiende had ik vakantiebanen in het vak en na mijn schooltijd ben ik fulltime gaan werken. Ik werkte toen bij een verhuisbedrijf in de provincie. Ondanks dat ik ben opgegroeid bij het bedrijf besloot ik toch om te solliciteren bij Jan de Jong verhuizingen als voorman verhuizer. Het eerste gesprek met Oscar en Wendie voelde meteen goed. De ambitie in het bedrijf die zij uitspraken, dat leek mij wel wat. Daar wilde ik gewoon bij zijn en ik hoefde er niet lang over na te denken. Jan de Jong Verhuizingen is als bedrijf veel groter en diverser dan ik gewend was. Het werken bij Jan de Jong Verhuizingen vereist meer expertise en dat leek mij erg uitdagend.

Ik ben aangenomen voor de functie voorman verhuizer en na een aantal jaren kwam de functie planner vrij waarop ik heb gesolliciteerd. Ik heb de kantoorzijde altijd interessant gevonden.

Maarten Pronk v2

Wat vind je leuk aan je werk?

Als alles aan het einde van de dag, ondanks de drukte, allemaal weer gelukt is. Het is vaak een hectische baan. Als verhuizer maakte ik mij zorgen om mijn eigen team en mijn eigen klus. Nu als planner, ben ik verantwoordelijk voor alle verhuisploegen. Het contact met iedereen is leuk en als het allemaal mooi draait, iedereen voldaan terugkomt en de klant tevreden is, vind ik dat het allermooist.

Naast je werk doe je vast nog andere dingen?

Ik ben van oorsprong gewend om eigenlijk alleen maar te werken, ik ben niet echt een ‘hobbyman’. Maar ik ben wel een liefhebber van klussen in en rond het huis, lekker eten en ik hou ook wel van sport. Ik ben graag in een voetbalstadion en volg Formule 1. Daar gaat wel wat vrije tijd in zitten. Verder houd ik van het goede leven!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens