Mart Dijkstra, taxateur bij Jan de Jong

Ik ben Mart Dijkstra, ik ben 33 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Meerstad, een klein dorpje naast de stad. Lekker rustig dus en dichtbij het werk. Ik werk ongeveer sinds 2021 bij Jan de Jong.

Even voorstellen: Mart Dijkstra;

Als taxateur heb ik erg divers werk. Elke dag is anders.

Hoe ben je terechtgekomen bij Jan de Jong Verhuizingen?

Eigenlijk via via. Ik was op zoek naar een nieuwe baan en mijn moeder werkt samen met de zus van Wendie. Toen het duidelijk werd dat zij op zoek waren naar een nieuwe collega heb ik gesolliciteerd. Het bedrijf en de functie spraken mij namelijk enorm aan. Gelukkig werd heel snel duidelijk dat het een goede match was!

Wat is je functie? Waar hou je je mee bezig?

Ik ben begonnen op kantoor als adviseur binnendienst, dat deed ik vier dagen in de week. Daar is een dag taxatie bij gekomen, maar dat is nu geëvolueerd naar drie dagen in de week taxeren. Dus bij mensen thuis het huis laten opnemen. Daarnaast werk ik nog één dag op kantoor om daar te ondersteunen.

Wat sprak je aan in deze functie?

Het samenwerken, zowel met het team op kantoor als met de klanten. Je werkt met hele diverse klanten die allemaal een eigen verhaal hebben. En het is dan ook belangrijk dat je zorgt dat er een klik is tussen jou en de klant.

In ons team werken we altijd voor hetzelfde doel. Ik ben zelf eerder ook twee keer verhuisd met Jan de Jong Verhuizingen, dus ik had al een goede ervaring met het bedrijf. En om nu ook samen met dit team te mogen werken aan de andere kant is super.

dejong portret september 002
Bijgesneden jdj verhuizingen 039 Ronald Zijlstra

Hoe ervaar jij het taxeren?

Elk huis is anders, de ene keer kom je in een huis van 60 vierkante meter waar meer spullen staan dan het volgende huis van 350 vierkante meter. Je weet nooit wat je te wachten staat en dat vind ik dus hartstikke leuk.

Hoe is de sfeer bij Jan de Jong Verhuizingen?

Heel prettig, je merkt dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. De beste verhuizing voor iedereen en zorgen dat mensen een goed gevoel krijgen bij het verhuisbedrijf Jan de Jong. We zorgen dat iedereen, klanten en collega’s, uiteindelijk tevreden zijn met het verloop van de verhuizing.

Ik ben natuurlijk vaak op pad, maar op kantoor is de sfeer altijd goed. Het team is goed op elkaar ingespeeld en dat maakt ook dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat is het leukste aan het werk?

De diversiteit, elke dag is anders en dat maakt het werk gewoon interessant. Daarnaast vind ik het contact met mensen heel prettig, zowel met klanten als met collega’s. Die twee onderdelen van het werk maken het voor mij fantastisch.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Als ik een hele dag op pad ben, begin ik mijn dag op kantoor. Ik vind het fijn om iedereen gedag te zeggen. Dan vertrek ik naar mijn afspraken voor die dag. Soms ben ik de hele dag in dezelfde omgeving en doe ik zeker 6 of 7 taxaties in de buurt. Maar het kan ook zijn dat ik van de ene plaats naar de andere moet, dan ben ik veel onderweg.

Naast je werk doe je vast ook nog andere dingen?

Ik voetbal graag, dat is echt mijn absolute passie. Ik voetbal bij de Harkemase Boys. Daarnaast vind ik het fijn en belangrijk om tijd door te brengen met mijn gezin, mijn vrouw en mijn zoontje. Daar geniet ik ook enorm van! Als ik het wat minder druk heb, dan sta ik graag in de keuken om lekker te koken voor mijn gezin.

IMG 6347 v2
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Kim helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Kim Jullens Kim Jullens