Samenwerkingen

Op deze pagina zetten wij verschillende samenwerkingen op een rij. Wij werken graag samen met vakkundige en gespecialiseerde bedrijven in de regio. Zo kunnen wij onze diensten het beste aanbieden en uw verhuizing zorgeloos laten verlopen.

Samenwerking Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

Bent u op zoek naar een makelaar in Zuidhorn? Dan bent u bij Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies aan het juiste adres. Zij zijn een full service makelaarskantoor gevestigd in Zuidhorn met meer dan 60 jaar ervaring. Het kundige team van 12 medewerkers staat voor u klaar om te adviseren op het gebied van makelaardij, financieel advies, verzekeringen en pensioenen.

Vanwege onze prettige samenwerking met Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies hebben we een mooie doorlopende actie: Helpen de makelaars u bij het kopen of verkopen van een woning of de financieel adviseurs bij het afsluiten van een hypotheek? Dan krijgt u 5 limited edition verhuisdozen gratis.

Kijk op de website van Dijkstra Makelaardij voor het actuele aanbod en meer informatie over wat ze voor u kunnen betekenen.

U vindt Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies met een kantoor in Zuidhorn en Marum
Hoofdstraat 16, Zuidhorn
De Wending 21, Marum
info@dijkstramakelaardij.nl
0594 - 501 501 (ook Whatsapp)

Samenwerking Dijkstra Makelaardij
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra