Verhuisbedrijf Appingedam

Verhuisbedrijf Appingedam

Voor iedereen die van of naar Appingedam wil verhuizen biedt Jan de Jong Verhuizingen een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf dicht in de buurt van Appingedam dat is aangesloten bij Erkende verhuizers, is ervaren in het verzorgen van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen.

Uitstekend personeel en alles keurig verzorgd. We zijn heel tevreden en blij dat we nu voor de vierde keer door Verhuisbedrijf Jan de Jong zijn verhuisd.

Zorgeloos verhuizen van of naar Appingedam

Wij werken als verhuisbedrijf Appingedam met verschillende verhuispakketten en bieden voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit. Jan de Jong Verhuizingen helpt u graag!

 

Zakelijke verhuizingen rondom Appingedam

Jan de Jong Verhuizingen is tevens gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen in Appingedam. Wij zijn hiervoor in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Elke verhuizing van of naar Appingedam proberen wij zo efficiënt mogelijk te benaderen. Op die manier kunnen uw werkzaamheden zo snel mogelijk weer worden opgepakt. We kijken daarom vooraf naar de omvang, belangen en risico's van uw organisatie.

 

Verhuizingen in de zorg

Bij een verhuizing in een zorginstelling in Appingedam staan overzicht en rust centraal. Ons professionele en opgeleide team zal de verhuizing nauwkeurig voorbereiden en op een gestructureerde wijze uitvoeren.

 

Verhuizing in het onderwijs

Om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden, dient een verhuizing in het onderwijs snel te worden uitgevoerd. Jan de Jong Verhuizingen maakt gebruik van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!