Verhuisbedrijf Emmen voor een zorgeloze verhuizing

Wij bieden als verhuisbedrijf de juiste hulp voor iedereen die van of naar Emmen wil gaan verhuizen. Een verhuizing van of naar Emmen is voor ons geen probleem, ook al zijn wij gevestigd in Groningen. 

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Emmen

Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen helpt u bij een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit. Jan de Jong Verhuizingen is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

 

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen, in of in de omgeving van Emmen, kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

 

Zelf meehelpen bij het verhuizen van of naar Emmen?

Mocht u zelf willen meehelpen met familie en/of vrienden, dan kan dat natuurlijk altijd. Alle hulp is welkom! Zo wordt het verhuizen een stuk gezelliger!

 

Verhuisservice verhuizing Emmen

Wij kunnen u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen. Al deze services maken de verhuizing van of naar Emmen een stuk aangenamer.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur
Jan de Jong Verhuizingen is sterk in verhuiswerk2

 

Opslagruimte nabij Emmen

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig door de verkoop van uw eigen woning of gaat u tijdelijk naar het buitenland en verhuurt u de woning? Wij bieden particuliere opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen en Noordhorn. De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

 

Onze werkwijze bij een particuliere verhuizing

Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij uw wensen inventariseren aangaande uw verhuizing en gaan we als volgt te werk:

 

  1. Uw aanvraag komt binnen
  2. Wij maken een afspraak
  3. U ontvangt de offerte
  4. Wij bevestigen de verhuisdag
  5. U krijgt voorbereidingstips van ons
  6. We bellen u ter voorbereiding
  7. Uw verhuisdag!

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra