Erkend verhuisbedrijf in Groningen

Erkend verhuisbedrijf in Groningen

Jan de Jong Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Groningen. Als Erkende Verhuizer gaan we altijd voor een zorgeloze verhuizing en verhuisservice op maat. Als u gaat verhuizen naar Groningen of de stad juist gaat verlaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook studenten die willen verhuizen naar een studentenwoning of hun eerste kamer helpen wij graag!

Heel veel bewondering voor Edwin en zijn team om op de warmste dag ooit - ruim 36 graden buiten en 28 binnen - toch onze verhuizing te doen: met rust, overzicht, grapjes en met goede zorg voor de spullen.

H. Hoekstra geeft een 8,2 als cijfer

Zorgeloze, vlotte verhuizing. Goed op elkaar ingespeelde collega's. Gebruik van praktische verhuisdozen, die ook na afloop weer werden opgehaald. Offerte en eindnota waren identiek.

Als Erkend Verhuisbedrijf in Groningen zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV). Wij zijn de juiste partner voor de verschillende verhuizingen als:

 

Gezinswoning

Voor particuliere verhuizingen bieden we verschillende verhuispakketten aan. Maak uw wensen kenbaar en wij regelen de rest. Onze verhuizers vervoeren uw huisraad veilig naar de nieuwe woonplek. En als allround verhuisbedrijf kunnen we ook helpen met het in- en uitpakken van verhuisdozen en kunt u gebruik maken van onze klusjesman en montageservice.

 

Seniorenwoning

De tijd is aangebroken dat u (soms ongewild) moet verhuizen naar een seniorenwoning. Dit is een grote verandering en het brengt vaak veel zorgen met zich mee. Er zijn te veel spullen om mee te nemen en de kinderen wonen te ver weg of hebben weinig tijd. Allemaal redenen om tegen de verhuizing op te zien.

 

Studentenwoning

Ook studenten verhuizen we van A naar B! Ga je bijna studeren of ben je op zoek naar een nieuwe woonruimte in Groningen? Dan kunnen de gespecialiseerde verhuizers van Jan de Jong Verhuizingen jou helpen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Erkend verhuisbedrijf in Groningen

Internationale Verhuizingen

Jan de Jong weet overal de weg. Wij rijden diverse keren per jaar door heel Europa. Zwaai dus vooral even als u ons tegenkomt. 

 

Opslagruimte

Uw huisraad wordt vakkundig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar uw nieuwe woning. De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze opslagruimte. Bekijk hier meer informatie over opslag van uw huisraad.

 

Verhuisservice Groningen

Tot slot kunnen wij u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning en/of een verhuislift.

 

Wat moet je doen voor je naar Groningen verhuist?

Als je naar Groningen wilt verhuizen, zijn er een paar zaken die je moet regelen voor je verhuist. Hieronder kan je de belangrijkste dingen vinden waar je aan moet denken. Kijk hier voor meer informatie.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!