Verhuisbedrijf nabij Assen

Wij bieden als verhuisbedrijf nabij Assen de juiste hulp voor iedereen die van of naar Assen wil gaan verhuizen. Als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing.

Heel aangenaam verrast. Wist niet dat een verhuizing zo relax kan zijn. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Snel en vakkundig verhuisd en niets is kapot gegaan! Wij hebben gevraagd om de Ikea kasten uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Dat was ook geen probleem. Dus dikke 10 voor alles en bedankt!!

Buitengewoon goed in alle opzichten! Management prima, verhuisteam heeft 2x keihard en goed gewerkt en het was nog gezellig ook met ze!

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Assen

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Wanneer u dit wenst, helpt Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen bij een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

Zakelijke verhuizingen in Assen

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Dit betekent dat wij tevens gespecialiseerd zijn in zakelijke verhuizingen. Wij benaderen iedere verhuizing zo efficiënt mogelijk. We kijken daarbij met name naar de omvang, belangen en risico's van een organisatie.

Verhuizing van een zorginstelling

Bij een verhuizing in de zorg staan overzicht en rust centraal. Ons team van professionele verhuizers heeft specifieke opleidingen gevolgd om dergelijke verhuizingen nauwkeurig voor te bereiden en op gestructureerde wijze uit te voeren.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Jan de Jong Verhuizingen is sterk in verhuiswerk2

Verhuizing van een onderwijsinstelling

Een verhuizing in het onderwijs dient snel te worden uitgevoerd om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

Opslagruimte nabij Assen

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig nabij Assen door de verkoop van uw eigen woning of gaat u tijdelijk naar het buitenland en verhuurt u de woning? Wij bieden particuliere opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen en Noordhorn.

De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra