Verhuisbedrijf nabij Assen voor een zorgeloze verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Assen voor een zorgeloze verhuizing

Wij bieden als verhuisbedrijf nabij Assen de juiste hulp voor iedereen die van of naar Assen wil gaan verhuizen. Als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

Heel aangenaam verrast. Wist niet dat een verhuizing zo relax kan zijn. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Snel en vakkundig verhuisd en niets is kapot gegaan! Wij hebben gevraagd om de Ikea kasten uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Dat was ook geen probleem. Dus dikke 10 voor alles en bedankt!!

S. Feerus geeft een 10 als cijfer

Buitengewoon goed in alle opzichten! Management prima, verhuisteam heeft 2x keihard en goed gewerkt en het was nog gezellig ook met ze!

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Assen

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Wanneer u dit wenst, helpt Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen bij een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

 

Zakelijke verhuizingen in Assen

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Dit betekent dat wij tevens gespecialiseerd zijn in zakelijke verhuizingen. Wij benaderen iedere verhuizing zo efficiënt mogelijk. We kijken daarbij met name naar de omvang, belangen en risico's van een organisatie.

 

Verhuizing van een zorginstelling

Bij een verhuizing in de zorg staan overzicht en rust centraal. Ons team van professionele verhuizers heeft specifieke opleidingen gevolgd om dergelijke verhuizingen nauwkeurig voor te bereiden en op gestructureerde wijze uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Assen

Verhuizing van een onderwijsinstelling

Een verhuizing in het onderwijs dient snel te worden uitgevoerd om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

 

Opslagruimte nabij Assen

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig nabij Assen door de verkoop van uw eigen woning of gaat u tijdelijk naar het buitenland en verhuurt u de woning? Wij bieden particuliere opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen en Noordhorn. 

 

De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!