Erkend en vakkundig verhuisbedrijf nabij Delfzijl

Erkend en vakkundig verhuisbedrijf nabij Delfzijl

Jan de Jong Verhuizingen staat al jarenlang bekend als vakbekwaam verhuisbedrijf nabij Delfzijl! Door zorgvuldige voorbereiding en een efficiënte uitvoering, kunnen wij u zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe woning of bedrijfsruimte. Onze service bij verhuizingen wordt geheel aangepast naar uw verhuiswensen. U kunt ons inschakelen voor het vervoeren van uw huisraad naar de nieuwe plek, maar het is tevens mogelijk om uw gehele verhuizing aan ons uit te besteden.

Erkende Verhuizers nabij Delfzijl

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het Erkende Project Verhuizers keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Delfzijl van dienst zijn met de particuliere verhuizing van uw gezinswoning en seniorenwoning.

 

Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade. Naast particuliere verhuizingen kunnen wij ook projectverhuizingen in en om Delfzijl verzorgen.


Verhuisservice en verhuiskosten op maat bij verhuizingen van en naar Delfzijl

Wij horen vaak dat mensen geen duidelijk beeld hebben bij de totale kosten voor een verhuizing. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en onze verhuizers bieden u graag service op maat.

 

Afhankelijk van de spullen die verhuisd moeten worden, de afstand naar de nieuwe woning en (de)montagewerkzaamheden, worden de uiteindelijke kosten voor de verhuizing bepaald.

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!