Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Drachten?

Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Drachten?

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Drachten? Jan de Jong Verhuizingen is u graag van dienst. Wij bieden de juiste hulp bij uw verhuizing en beschikken over de beste verhuismaterialen.

Vriendelijke benadering door iedereen. Zeer competent team en medewerkers. Zorgvuldige aanpak van mijn meubilair.

Als Erkend Verhuisbedrijf nabij Drachten zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV). Wij zijn de juiste partner voor:

 


Ons vakkundig verhuisteam

We beschikken over een team van gediplomeerde verhuizers. We zijn al sinds 1955 actief in de verhuisbranche. Daarom weten wij hoe een verhuizing soepel en zorgeloos dient te worden uitgevoerd. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Drachten

Van of naar Drachten verhuizen

Bij uw verhuizing van of naar Drachten vervoeren wij op een professionele wijze uw huisraad naar uw nieuwe woning. We houden altijd rekening met uw wensen en passen onze service daar op aan. Wij kunnen de gehele verhuizing voor u organiseren en uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om de verhuizing zelf uit te voeren. Met bijvoorbeeld onze schoonmakers en klusjesmannen bieden wij de mogelijkheid tot service op maat.

 

We bieden tevens de mogelijkheid tot opslag

Particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van onze opslagruimten. Wij kunnen uw huisraad ophalen en opslaan, maar u kunt zelf ook uw meubilair komen brengen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!