Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Eelderwolde?

Jan de Jong Verhuizingen staat bekend als professioneel en vakbekwaam verhuisbedrijf nabij Eelderwolde. Ons team van Erkende Verhuizers is gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen in Eelderwolde en omgeving.

Zorgeloos verhuizen van en naar Eelderwolde

Het inschakelen van onze verhuizers bespaart u veel tijd en energie. Wij verhuizen op grond van duidelijke afspraken zodat u als klant niet voor verrassingen komt te staan.

 

Als professioneel verhuisbedrijf nabij Eelderwolde beschikt Jan de Jong Verhuizingen over de beste verhuismaterialen en -middelen. Uw huisraad is bij ons in vertrouwde handen. Onze verhuizers gaan zorgvuldig met de verhuislocatie en de spullen om en zorgen dat deze soepel en veilig op de nieuwe plek komen te staan.

 

Verhuisservice Eelderwolde

Wij bieden verhuisservice op maat waardoor u zelf bepaalt van welke verhuisdiensten u gebruik maakt. Als Erkende Verhuisbedrijf bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen als verhuisbedrijf aan strenge eisen omtrent kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Ervaren verhuizers

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het EPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Eelderwolde van dienst zijn met particuliere verhuizingen van o.a. gezinswoningen en seniorenwoningen. Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra