Verhuisbedrijf nabij Glimmen voor een zorgeloze verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Glimmen voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuisbedrijf nabij Glimmen bieden wij de juiste hulp voor iedereen die vanuit of naar Glimmen wil gaan verhuizen. Als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf in Groningen is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Glimmen

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen helpt u graag bij een verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

 

Opslagruimte in de buurt van Glimmen

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig nabij Glimmen door de verkoop van uw eigen woning of gaat u tijdelijk naar het buitenland en verhuurt u de woning? Wij bieden particuliere opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen en Noordhorn. De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf Glimmen

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij, als erkend verhuisbedrijf in Groningen, u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Veelgestelde vragen

 

 

De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden door op de links te klikken.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!