Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Haren?

Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Haren?

Jan de Jong Verhuizingen staat bekend als professioneel en vakbekwaam verhuisbedrijf nabij Haren. Ons team van Erkende Verhuizers is gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen in Haren en omgeving.

Een geweldig team heeft ons verhuisd. Geruisloze aansturing door de voorman. Behalve de fysieke werkers viel ons de technicus op die kasten uit- en in elkaar gezet heeft. Lof voor zijn inzicht en de wil om goed werk te leveren.

Zorgeloos verhuizen van en naar Haren

Het inschakelen van onze verhuizers bespaart u veel tijd en energie. Wij verhuizen op grond van duidelijke afspraken met de klant zodat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Als professioneel verhuisbedrijf nabij Haren beschikt Jan de Jong Verhuizingen over de beste verhuismaterialen en -middelen. Uw huisraad is bij ons in vertrouwde handen. Onze verhuizers in Haren gaan zorgvuldig met de verhuislocatie en de spullen om en zorgen dat deze soepel en veilig op de nieuwe plek komen te staan.

 

Verhuisservice Haren

Wij bieden verhuisservice op maat waardoor u zelf bepaalt van welke verhuisdiensten u gebruik maakt. Als Erkende Verhuisbedrijf bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen als verhuisbedrijf aan strenge eisen omtrent kwaliteit, milieu en veiligheid. Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Ervaren verhuizers

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het EPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Haren van dienst zijn met particuliere verhuizingen van o.a. gezinswoningen, studentenwoningen en seniorenwoningen. Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!