Erkend verhuisbedrijf nabij Hoogezand en Sappemeer

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf nabij Hoogezand en Sappemeer? Dan is Jan de Jong Verhuizingen u graag van dienst. Als ervaren verhuisbedrijf bieden wij de juiste hulp bij uw verhuizing. Om dit te verwezenlijken beschikken wij over de beste materialen voor verhuizing en een team van professionele verhuizers.

Zeer vriendelijk personeel en niet kapot te krijgen! Ze hebben ons goed geholpen. Verhuisbedrijf Jan de Jong mag trots zijn op zulke medewerkers.

Service op maat

Bij een verhuizing vervoeren wij zorgeloos uw huisraad naar uw nieuwe woning. Onze service bij verhuizen wordt aangepast aan uw verhuiswensen. U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren, maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Met onze klusjesman en montageservice bieden wij de mogelijkheid tot service op maat.

 

Opslagruimte nabij Hoogezand

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren, wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet klaar is of bijvoorbeeld bij werkzaamheden in uw huis.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Hoogezand

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

 

We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: