Op zoek naar een Erkend verhuisbedrijf nabij Hoogkerk?

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf nabij Hoogkerk? Dan zijn wij als Jan de Jong Verhuizingen u graag van dienst. Als ervaren verhuisbedrijf bieden wij de juiste ondersteuning bij uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen van of naar Hoogkerk

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen helpt u graag bij een verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit. Om dit te verwezenlijken beschikken wij over een team van professionele en ervaren verhuizers en de beste verhuismaterialen.

 

Service op maat

Onze service bij verhuizen wordt aangepast aan uw verhuiswensen. U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren, maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Met onze klusjesman en montageservice bieden wij de mogelijkheid tot service op maat.

 

Particuliere opslagruimte nabij Hoogkerk

Het is zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk om gebruik te maken van onze opslagruimten.. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of als tijdelijke oplossing wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet af is.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij, als erkend verhuisbedrijf in Groningen, u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Veelgestelde vragen

 

De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden door op de links te klikken.

Jan de jong dicht bij hoogkerk

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra