Erkend verhuisbedrijf nabij Peize

Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf nabij Peize? Dan zijn wij, als Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen, u graag van dienst. Als ervaren verhuisbedrijf bieden wij de juiste ondersteuning bij uw verhuizing.

Verhuizen op maat

U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren, maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u verzorgen. In dat geval vervoeren wij zorgeloos uw huisraad naar uw nieuwe woning. Wij stemmen onze service af op uw specifieke verhuiswensen. Onze klusjesman kan u bovendien helpen met diverse montagediensten.

 

Particuliere opslagruimte nabij Peize

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslagruimte in Noordhorn of Groningen kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of als tijdelijke oplossing wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet af is.

 

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. Om dit voor u te verzorgen beschikken wij over de beste verhuismaterialen en een professioneel team van ervaren verhuizers.

Onze verhuizers zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het tevens belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur
Jan de Jong Verhuizingen is sterk in verhuiswerk2

Verhuisservice

Tot slot kunnen wij, als erkend verhuisbedrijf in Groningen, u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijf of een verhuislift.

 

Veelgestelde vragen

 

 

De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden door op de links te klikken.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra