Ervaren verhuisbedrijf nabij Sappemeer

Jan de Jong Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf nabij Sappemeer. Door onze goed opgeleide vakmannen en onze jarenlange ervaring, laten wij uw verhuizing van begin tot eind zorgeloos verlopen.

Verhuisbedrijf nabij Sappemeer

Jan de Jong Verhuizingen is een verhuisbedrijf nabij Sappemeer en verzorgt uw verhuizing altijd op maat. U kunt Jan de Jong Verhuizingen inschakelen om uw huisraad van en naar uw nieuwe woning in Sappemeer te verhuizen. Indien gewenst kunnen we tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig woonklaar maken van uw nieuwe woning.

 

Wij beschikken over de beste materialen voor elke verhuizing. Daardoor is uw huisraad bij onze verhuizers in vertrouwde handen en zal die veilig naar uw nieuwe woonplek worden overgebracht.

 

Onze werkwijze 

Door een goede voorbereiding zorgen wij voor een soepel verloop van de logistieke en administratieve processen en wordt de verhuizing geheel naar uw wensen uitgevoerd. Jan de Jong Verhuizingen staat voor duidelijkheid en openheid naar de klant. 

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden tevens een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra