Op zoek naar een verhuisbedrijf nabij Ter Borch?

Jan de Jong Verhuizingen staat in Groningen bekend als een professioneel en vakbekwaam verhuisbedrijf nabij Ter Borch. Ons team van Erkende Verhuizers is gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen in Ter Borch en omgeving.

Zorgeloos verhuizen van en naar Ter Borch

Wij verhuizen op grond van duidelijke afspraken zodat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Het inschakelen van onze verhuizers bespaart u zodoende veel tijd en energie. 

 

Als professioneel verhuisbedrijf nabij Ter Borch beschikt Jan de Jong Verhuizingen over de beste verhuismaterialen en -middelen. Uw huisraad is bij ons in vertrouwde handen. Onze verhuizers gaan zorgvuldig met de verhuislocatie en de spullen om en zorgen dat de huisraad soepel en veilig naar de nieuwe plek worden vervoerd.

 

Verhuisservice Ter Borch

Wij bieden verhuisservice op maat. U kunt zelf bepalen van welke verhuisdiensten u gebruik maakt. Als Erkend Verhuisbedrijf bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen als verhuisbedrijf aan de strenge eisen omtrent kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Wij kunnen u tevens ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of het verhuizen van uw piano.

 

Ervaren en erkende verhuizers

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen is Erkend Verhuizer en tevens in het bezit van het EPV keurmerk. Zo kunnen onze verhuizers u in en om Ter Borch van dienst zijn met particuliere verhuizingen van o.a. gezinswoningen en seniorenwoningen. Bovendien verzorgen wij ook internationale verhuizingen en verhuizing van woningen met bevingsschade.

 

Veelgestelde vragen

 

 

De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden door op de links te klikken.

 

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Ter Borch? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: