Vakkundig verhuisbedrijf nabij Tynaarlo

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf nabij Tynaarlo? Dan bent u bij Jan de Jong Verhuizingen aan het juiste adres. Onze verhuizers nemen u alle zorgen uit handen en verhuizen u graag naar uw nieuwe woning of bedrijfsruimte in Tynaarlo.

Werkwijze

Vooraf komt onze verhuisadviseur bij u langs om de verhuiswensen te bespreken. Met onze verhuisservice op maat kunnen wij u op alle facetten rondom de verhuizing van dienst zijn. Naast onze verhuisservice beschikken we over opslagruimtes, waarin we uw huisraad voor korte of langere periode kunnen opslaan.

 

Het verhuisbedrijf nabij Tynaarlo voor uw particuliere verhuizing

Bij particuliere verhuizingen beschikken we als professioneel verhuisbedrijf nabij Tynaarlo over diverse verhuispakketten. Wij kunnen de complete verhuizing voor u verzorgen waarbij we u van dienst zijn met het inpakken en het uitpakken van de dozen, het regelen van vervoer en het monteren van de meubels. Echter bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en wij passen onze werkzaamheden hierop aan.

 

Opslagruimte nabij Tynaarlo

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of wanneer u uw huidige woning heeft verlaten terwijl uw nieuwe huis nog niet af is. 

 

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan: