Ervaren verhuisbedrijf nabij Zuidhorn

Ervaren verhuisbedrijf nabij Zuidhorn

Jan de Jong Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf nabij Zuidhorn. Door onze goed opgeleide vakmannen en onze jarenlange ervaring, laten wij uw verhuizing van begin tot eind zorgeloos verlopen.

Uitstekend personeel en alles keurig verzorgd. We zijn heel tevreden en blij dat we nu voor de vierde keer door Verhuisbedrijf Jan de Jong zijn verhuisd. Ook onze complimenten voor de verhuizers dat ze ondanks de zeer warme verhuisdag zo goed hebben gewerkt! (34 graden).

H. G. Buist geeft een 9,8 als cijfer

Wat een geolied team heeft onze verhuizing uitgevoerd. Grote klasse. Er werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met onze spullen omgegaan. Chapeau voor deze medewerkers van u. Wij hebben deze drie mannen na afloop al bedankt maar bij deze mag u dat namens ons ook bij deze aan hen over brengen.

Verhuisbedrijf nabij Zuidhorn

Jan de Jong Verhuizingen is een verhuisbedrijf nabij Zuidhorn en verzorgt uw verhuizing altijd op maat. U kunt Jan de Jong Verhuizingen inschakelen om uw huisraad van en naar uw nieuwe woning in Zuidhorn te verhuizen. Indien gewenst kunnen we tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig woonklaar maken van uw nieuwe woning.

 

Wij beschikken over de beste materialen voor elke verhuizing. Daardoor is uw huisraad bij onze verhuizers in vertrouwde handen en zal die veilig naar uw nieuwe woonplek worden overgebracht.

 

Onze werkwijze 

Door een goede voorbereiding zorgen wij voor een soepel verloop van de logistieke en administratieve processen en wordt de verhuizing geheel naar uw wensen uitgevoerd. Jan de Jong Verhuizingen staat voor duidelijkheid en openheid naar de klant. 

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!