Erkend verhuisbedrijf nabij Zuidlaren

Erkend verhuisbedrijf nabij Zuidlaren

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf nabij Zuidlaren? Dan zijn wij als Jan de Jong Verhuizingen u graag van dienst. Als ervaren verhuisbedrijf bieden wij de juiste ondersteuning bij uw verhuizing. Om dit te verwezenlijken beschikken wij over een team van professionele en ervaren verhuizers en de beste verhuismaterialen.

Service op maat

Bij een verhuizing vervoeren wij zorgeloos uw huisraad naar uw nieuwe woning. Onze service bij verhuizen wordt aangepast aan uw verhuiswensen. U kunt er voor kiezen om de verhuizing grotendeels zelf uit te voeren, maar wij kunnen als verhuisbedrijf ook de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Met onze klusjesman en montageservice bieden wij de mogelijkheid tot service op maat.

 

Particuliere opslagruimte nabij Zuidlaren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn als u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of als tijdelijke oplossing wanneer u uw huidige woning heeft verlaten, maar uw nieuwe huis nog niet af is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Zuidlaren

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

 

We vinden het  tevens belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!