Vakkundig verhuisbedrijf Roden

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf dicht bij Roden? Dan bent u bij Jan de Jong Verhuizingen aan het juiste adres. Onze verhuizers nemen alle zorg voor u uit handen en verhuizen u graag naar uw nieuwe woning of bedrijfsruimte.

Afspraken worden stipt nagekomen. Hoog tempo van werken. Zorgvuldigheid. Vriendelijke mensen, ook aan de telefoon wordt je prettig geholpen!

Wij hadden plotseling en op korte termijn een verhuizer nodig in de buurt van Roden. Jan de Jong verhuizingen heeft ons meer dan goed geholpen!

Werkwijze verhuisbedrijf Roden

Vooraf komt onze verhuisadviseur bij u langs om de verhuiswensen te bespreken. Met een verhuisservice op maat kunnen wij u op alle facetten rondom de verhuizing van dienst zijn. Naast onze verhuisservice beschikken we over opslagruimtes in de buurt van Roden, waarin we uw huisraad voor korte of langere periode kunnen opslaan.

Het verhuisbedrijf nabij Roden voor uw particuliere verhuizing

Bij particuliere verhuizingen naar Roden beschikken we als professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Roden over diverse verhuispakketten. Door het aanbieden van verschillende pakketten bieden wij een verhuisservice op maat. Wij kunnen de complete verhuizing voor u verzorgen waarbij we van dienst zijn met het inpakken en het uitpakken van de dozen, het regelen van vervoer en het monteren van de meubels. Echter bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en wij passen onze werkzaamheden hierop aan.

Opslagruimte nabij Roden

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of wanneer u uw huidige woning heeft verlaten terwijl uw nieuwe huis nog niet klaar is. Onze opslaglocaties zitten in Groningen en Noordhorn, minder dan een half uur rijden vanaf Roden dus!

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 0594 - 502 073Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra