Verhuisbedrijf Roden

Als verhuisbedrijf Roden realiseert Jan de Jong Top Movers een zorgeloze verhuizing van uw woning of organisatie. Met een team van gediplomeerde en ervaren verhuizers bieden wij een zorgvuldige aanpak bij een particuliere verhuizing of projectverhuizing. Als Erkende Verhuizer is Jan de Jong Top Movers als verhuisbedrijf Roden u graag van dienst. Naast onze service bij verhuizen beschikken we als verhuisbedrijf Roden over een opslag, waarin u uw inboedel voor korte of lange periode kunt opslaan.

Het verhuisbedrijf in Roden voor uw particuliere verhuizing

Bij particuliere verhuizingen beschikken we als professioneel verhuisbedrijf in Roden over diverse verhuispakketten. Door het aanbieden van verschillende verhuispakketten bieden wij een verhuisservice op maat. Wij kunnen de complete verhuizing voor u verzorgen waarbij we van dienst zijn met het inpakken en het uitpakken van de dozen, het regelen van vervoer en het monteren van de meubels. Echter bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en wij passen onze werkzaamheden hierop aan.

Uw projectverhuizing door verhuisbedrijf Roden Jan de Jong Top Movers

Ons team van gediplomeerde verhuizers kunnen naar wens ook van dienst zijn bij een interne of externe verhuizing van een organisatie. In het bezit van het keurmerk PPV zijn wij als verhuisbedrijf Roden gespecialiseerd in projectverhuizingen en kunnen we zowel kleine bedrijfsverhuizingen als bijvoorbeeld risicovolle zorgverhuizingen op de juiste manier uitvoeren. Wij realiseren als verhuisbedrijf Roden een efficiënte aanpak waarmee de logistieke en administratieve processen tijdens een bedrijfsverhuizing soepel verlopen.