Verhuisbedrijf Tynaarlo; Vakkundig verhuisbedrijf Jan de Jong

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Tynaarlo? Bij Jan de Jong Verhuizingen bent u aan het juiste adres. 

Professionele vaklui, zeer vriendelijk! Prettige voorbereiding met telefoontjes en checklist. Op de dag voor de verhuizing kwamen 2 zeer bekwame vaklui om te inspecteren en ze begonnen meteen al dingen in te pakken. Kortom, we zijn zeer tevreden en hebben respect voor de inzet van het personeel, wat een harde werkers!

Onze werkwijze als u wilt verhuizen naar Tynaarlo of vanuit Tynaarlo

Ook in en om Tynaarlo weten onze verhuizers de weg. Vooraf komt onze verhuisadviseur bij u langs om de verhuiswensen te bespreken. Met onze verhuisservice op maat kunnen wij u op alle facetten rondom de verhuizing van dienst zijn. Naast onze verhuisservice beschikken we over opslagruimtes, waarin we uw huisraad voor korte of langere periode kunnen opslaan. 

Als Erkend Verhuizer zorgen onze verhuizers voor een zorgeloze verhuizing, zowel binnen Tynaarlo als naar een andere woonplaats.

Jan de Jong Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Groningen. Door onze vestiging dicht bij alle uitvalswegen zijn we zo onderweg naar Tynaarlo. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij internationale verhuizingen.

 

Verhuisbedrijf Tynaarlo: voor uw particuliere verhuizing

Bij particuliere verhuizingen beschikken we als professioneel verhuisbedrijf nabij Tynaarlo over diverse verhuispakketten. Wij kunnen de complete verhuizing voor u verzorgen waarbij we u van dienst zijn met het inpakken en het uitpakken van de dozen, het regelen van vervoer en het monteren van de meubels. Echter bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken en wij passen onze werkzaamheden hierop aan.

 

Opslagruimte nabij Tynaarlo

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de opslagruimten waar wij als verhuisbedrijf over beschikken. De opslag kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer u ruimte wilt creëren of bij werkzaamheden in uw huis. Of wanneer u uw huidige woning heeft verlaten terwijl uw nieuwe huis nog niet af is. 

 

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 0594 - 502 073Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra