Opslag van huisraad of inventaris

Opslag van huisraad of inventaris

Hieronder geven we antwoord op veelgestelde vragen. Heeft u meer vragen? Bel dan gerust met 050 - 313 91 49 of stuur een mail naar info@jandejong.nl.

Hebben jullie opslagruimte?

Ja, wij beschikken over drie opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service. U kunt uw goederen zelf bij ons aanleveren, maar wij kunnen het ook bij u komen ophalen.

Veilige opslagruimte huren nabij Groningen

De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw huisraad in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van uw inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

Welke opslagmogelijkheden hebben jullie?

Klik verder naar de volgende pagina’s om specifieke informatie per opslagruimte te vinden.

 

Kijk hier voor meer informatie over opslagruimte.

Kan ik mijn opslagvoorraad ook digitaal inzien?

Sinds kort maken wij gebruik van een online opslagsysteem voor onze zakelijke klanten. Wij zorgen ervoor dat u de juiste inloggegevens ontvangt. In uw persoonlijke omgeving kunt u bekijken wat er bij ons in opslag staat en wat de voorraad hiervan is.

Uw voorraad aanvragen

Via het aanvraagformulier kunt u de gewenste goederen selecteren, aangeven hoeveel u weer terug wilt hebben en wanneer het afgeleverd moet worden op uw locatie.

Wilt u meer hierover weten?

Vraag het aan één van onze medewerkers via info@jandejong.nl of 050 - 313 91 49.

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!