Verhuizen naar Denemarken

Verhuizen naar Denemarken

Bij een verhuizing naar Denemarken of van Denemarken naar Nederland komt vaak meer kijken dan verwacht. Bij internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen adviseren wij u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Voor verhuizingen binnen Nederland hebben we al een aantal handig tips op een rij gezet in onze verhuischecklist. Veel van deze zaken gelden ook bij een verhuizing naar Denemarken.

Internationaal verhuisbedrijf

Gaat u verhuizen naar Denemarken? Jan de Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Groningen en wij helpen u graag. Wij rijden regelmatig naar Denemarken voor verhuizingen en verzorgen natuurlijk ook graag uw verhuizing! Ook als u een tweede of vakantiewoning in Denemarken heeft of wanneer u tijdelijk gaat wonen/studeren in Denemarken kunnen wij uw huisraad naar de juiste bestemming verhuizen.

 

Onze verhuizers zijn altijd met z’n tweeën onderweg voor een internationale verhuizing naar Denemarken. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord van de verhuiswagen. Ze slapen onderweg in de cabine van de vrachtwagen, dicht bij uw huisraad. Doordat ze met z’n tweeën voor u onderweg zijn, verloopt een verhuizing naar bijvoorbeeld het Deense Funen, Jutland of mooie steden zoals Kopenhagen en Odense ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

 

Gaat u verhuizen naar Denemarken? Dit is onze werkwijze

Onderweg naar uw (tijdelijke) woning in Denemarken, houden wij u altijd op de hoogte. Zo weet u precies hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Zijn we niet in de regio bij kleinere internationale verhuizingen voor bijvoorbeeld een vakantiehuis in Denemarken? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route. Zo is de verhuizing toch snel geregeld op een duurzame manier.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuizen naar Denemarken

Wij begeleiden u van a tot z

Jan de Jong Verhuizingen kan alles van klein tot groot voor u inpakken waarbij we rekening houden met speciale regels en eisen in Denemarken. Wij zijn goed op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten door onze jarenlange ervaring. Af en toe is het nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden voor u altijd een heldere inventarisatie -en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen zoek kunnen raken.

 

Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers. FIDI is ook in Denemarken werkzaam.

 

Kosten verhuizing van of naar Denemarken

Wij bekijken iedere verhuizing op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!