Verhuizen naar Duitsland

Gaat u verhuizen naar Duitsland? Jan de Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Groningen en wij helpen u graag. Wij rijden regelmatig naar Duitsland voor verhuizingen en verzorgen natuurlijk ook graag uw verhuizing! 

Ook als u een tweede of vakantiewoning in Duitsland heeft of wanneer u tijdelijk gaat wonen/studeren in Duitsland, dan kunnen wij uw huisraad naar de juiste bestemming verhuizen. Plaatsen als Berlijn en München of het Zwarte Woud zijn voor ons geen onbekend terrein.

Internationaal verhuisbedrijf naar Duitsland

Bij een verhuizing naar Duitsland of van Duitsland naar Nederland komt vaak meer kijken dan verwacht. Bij internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen adviseren wij u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Voor verhuizingen binnen Nederland hebben we al een aantal handig tips op een rij gezet in onze verhuischecklist. Veel van deze zaken gelden ook bij een verhuizing naar Duitsland.

Onze werkwijze als u gaat verhuizen naar Duitsland

Door onze prettige ligging aan de A7 in Groningen richting Duitsland zijn wij snel voor u onderweg. Onderweg naar uw (tijdelijke) woning in Duitsland, houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Heeft u een kleine internationale verhuizing voor bijvoorbeeld een vakantiehuis in Duitsland en we zitten die week niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Verhuizen naar Duitsland

Wij begeleiden u van a tot z

Jan de Jong Verhuizingen kan alles van klein tot groot voor u inpakken waarbij we rekening houden met speciale regels en eisen in Duitsland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed van op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten. Af en toe is het nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden voor u altijd een heldere inventarisatie -en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen zoek kunnen raken.

Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers. FIDI is ook in Duitsland werkzaam.

Kosten verhuizing van of naar Duitsland

Wij bekijken iedere verhuizing op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra