Gaat u verhuizen naar een andere gemeente?

Jan de Jong Verhuizingen is de verhuisspecialist in Groningen. Bij een verhuizing naar een andere gemeente, schrijft u zich in bij de nieuwe gemeente. Op onze veelgestelde vragen pagina leest u meer informatie over het inschrijven bij een nieuwe gemeente.

Ga zo door! Ik ben keurig te woord gestaan. Er wordt goed meegedacht met de klant en alles is keurig uitgevoerd.

Keiharde werkers. Top kwaliteit! Uiterst professionele en flexibele verhuizers met oog voor detail. Zeker van plan om in de toekomst weer met Jan de Jong te verhuizen.

Verhuizen naar een nieuwe gemeente

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten. Als Erkend Verhuisbedrijf in Groningen zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk EPV. Het verhuizen naar een andere gemeente is daarom voor ons geen probleem! Met onze ervaren verhuizers en moderne verhuiswagens brengen wij uw huisraad zo van A naar B.

 

Particuliere verhuizingen

Het team van Jan de Jong Verhuizingen vervoert uw huisraad veilig naar de nieuwe woning in de nieuwe gemeente. Wij kunnen ook helpen met in- en uitpakken en schoonmaken. En onze klusjesman helpt u graag bij het (de)monteren van uw huisraad.

 

Internationale verhuizingen

Het is zelfs mogelijk om naar een ander land te verhuizen. Onze verhuizers zijn regelmatig in heel Europa te vinden. Bekijk meer informatie over internationale verhuizingen.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur
Verhuislift huren Groningen2

Opslagruimte

Ook wanneer u uw huis al moet verlaten en uw huisraad nog niet kwijt kunt in het nieuwe huis, dan kunnen wij u helpen. Uw huisraad kan tijdelijk worden opgeslagen in één van onze opslagruimtes. Is uw nieuwe woning gereed voor de verhuizing? Dan wordt alles weer vakkundig en zorgvuldig vervoerd naar uw nieuwe woning. Bekijk hier meer informatie over opslag.

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

Wij kunnen u ook van dienst zijn met zakelijke verhuizingen als onderstaande:

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra