Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk

Heeft u een vakantiewoning gekocht of gaat u emigreren en verhuizen naar Frankrijk? Jan de Jong Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Groningen. Wij helpen graag bij uw internationale verhuizing. Wij rijden regelmatig naar Frankrijk voor verhuizingen en verzorgen dus ook graag uw verhuizing! Ook wanneer u een tweede of vakantiewoning in Frankrijk heeft of wanneer u tijdelijk gaat wonen/studeren in Frankrijk, dan kunnen wij uw huisraad naar de juiste bestemming in de Franse zon verhuizen.

Internationaal verhuisbedrijf naar Frankrijk

Bij een verhuizing naar Frankrijk of van Frankrijk naar Nederland moet er veel geregeld worden en dit is vaak meer dan verwacht. Jan de Jong Verhuizingen adviseert u graag als internationaal verhuisbedrijf over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane in Frankrijk. Voor verhuizingen binnen Nederland hebben we al een aantal handige tips op een rij gezet in onze verhuischecklist. Veel van deze zaken gelden ook bij een verhuizing naar Frankrijk.

 

Wij begeleiden u van a tot z

Jan de Jong Verhuizingen kan alles voor u inpakken waarbij we rekening houden met speciale regels en eisen in Frankrijk. Klein of groot meubilair, voor onze verhuizers is dit geen probleem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten. Af en toe is het nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden voor u altijd een heldere inventarisatie- en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen zoek kunnen raken.

 

Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers. FIDI is ook in Frankrijk werkzaam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuizen naar Frankrijk

Onze werkwijze als u gaat verhuizen naar Frankrijk

Door onze prettige ligging aan de A7 in Groningen zijn wij snel voor u onderweg. Onderweg naar uw (tijdelijke) woning in Frankrijk, houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Verhuist u naar de Franse kust, de Franse Alpen of bijvoorbeeld Parijs? Wij weten altijd de weg. Heeft u een kleine internationale verhuizing voor bijvoorbeeld een vakantiehuis in Frankrijk en we zitten die week niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route.

 

Wat zijn de kosten bij een verhuizing van of naar Frankrijk?

Wij bekijken iedere verhuizing op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!