Binnenkort verhuizen naar Groningen?

Binnenkort verhuizen naar Groningen?

Binnenkort verhuizen naar Groningen of juist de stad verlaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jan de Jong Verhuizingen is de verhuisspecialist in Groningen. Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en garanderen u een zorgeloze verhuizing en verschillende aanvullende verhuisservices op maat. Ook studenten die willen verhuizen van of naar Groningen helpen wij graag! Bekijk voor meer informatie onze pagina over Studentenwoningen.

Ga zo door! Ik ben keurig te woord gestaan. Er wordt goed meegedacht met de klant en alles is keurig uitgevoerd.

Verhuizen naar Groningen

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten. Als Erkend Verhuisbedrijf in Groningen zijn wij ook in het bezit van het Keurmerk EPV.

 

Particuliere verhuizingen

Het team van Jan de Jong Verhuizingen vervoert uw huisraad veilig naar de nieuwe woning als u gaat verhuizen naar Groningen. Wij kunnen ook helpen met in- en uitpakken, schoonmaken en onze klusjesman helpt u graag bij het (de)monteren van uw huisraad.

 

Studentenverhuizingen

Als je bijna gaat studeren of een nieuwe woonruimte zoekt in Groningen dan kunnen de verhuizers van Jan de Jong Verhuizingen jou helpen.

 

Internationale verhuizingen

Zelfs wanneer je in het buitenland gaat studenten ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk meer informatie over internationale verhuizingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuizen naar Groningen

Opslagruimte

Uw huisraad wordt vakkundig en zorgvuldig ingepakt en vervoerd naar uw nieuwe woning zodra u gaat verhuizen naar Groningen. De meubels die niet mee gaan naar het nieuwe huis kunnen we opslaan in onze opslag. Bekijk hier meer informatie over opslag.

 

Vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen tijden de verhuizing naar Groningen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

 

Wij kunnen u ook van dienst zijn met zakelijke verhuizingen als onderstaande:

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!