Verhuizen naar Oostenrijk

Gaat u verhuizen naar Oostenrijk? Of wilt u van Oostenrijk naar Nederland verhuizen? Wij rijden regelmatig naar Oostenrijk en bijvoorbeeld ook naar Duitsland voor verhuizingen en verzorgen natuurlijk ook graag uw verhuizing! 

Internationaal verhuisbedrijf naar Oostenrijk

Bij een verhuizing naar Oostenrijk komt vaak meer kijken dan verwacht. Bij internationaal verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen adviseren wij u graag over alle voorwaarden rondom de juiste verpakkingen, voorbereidingen en documenten bij de douane. Zeker als u naar Oostenrijk gaat emigreren, dan is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Voor verhuizingen binnen Nederland hebben we al een aantal handig tips op een rij gezet in onze verhuischecklist. Veel van deze zaken gelden ook bij een verhuizing naar Oostenrijk.

 

Onze werkwijze als u gaat verhuizen naar Oostenrijk

Door onze prettige ligging aan de A7 in Groningen richting Duitsland zijn wij snel voor u onderweg naar Oostenrijk. We rijden gemakkelijk naar Oostenrijkse steden zoals Wenen of Salzburg, maar ook prachtige landelijk plaatsen in de Alpen zijn voor onze verhuizers geen probleem. Onderweg naar uw (tijdelijke) woning, houden wij u op de hoogte van de verwachte aankomsttijd in Oostenrijk. Zo weet u exact hoe laat uw inboedel op de plek van bestemming is. Heeft u een kleine internationale verhuizing en we zitten die week niet in uw regio? Dan zorgen we ervoor dat een samenwerkingspartner dit voor u meeneemt in zijn route.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur
272592794 5119456164754154 7948423928493423166 n

Wij begeleiden u van a tot z

Jan de Jong Verhuizingen kan bij uw verhuizing van of naar Oostenrijk alles van klein tot groot voor u inpakken. We houden bij het inpakken uiteraard rekening met speciale regels en eisen in Oostenrijk. Doordat wij regelmatig internationale verhuizingen verzorgen, zijn wij goed van op de hoogte van o.a. invoerrechten, vergunningen en andere formaliteiten. Het is zo nu en dan nodig om verpakkingen en/of containers te verzegelen met bijvoorbeeld een containerzegel. Wij houden een inventarisatie -en paklijst bij zodat er onderweg geen dingen kwijt kunnen raken.

 

Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf een samenwerking met FIDI, dit is een wereldwijd netwerk van erkende verhuizers. FIDI is ook in Oostenrijk werkzaam.

 

Kosten verhuizing van of naar Oostenrijk

Wij bekijken iedere verhuizing op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget.

Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Mart helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Mart Dijkstra Mart Dijkstra