Bedrijf verhuizen in Groningen

Bij Jan de Jong Verhuizingen kunt u terecht voor uw zakelijke verhuizing in Groningen Stad en ommeland. Wij zijn al sinds begin 1900 werkzaam in de verhuisbranche, waardoor we beschikken over ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. 

Super goeie ervaringen, zowel privé verhuizing als zakelijk. Werken snel en efficiënt en zijn super flexibel. Loopt soepel en snel op de verhuisdag!

De flexibiliteit hebben we erg gewaardeerd. Ook het meedenken en het contact met zowel het kantoor als de verhuizers zelf hebben we als erg prettig ervaren.

Onze expertise

Met een team van professionele zakelijke verhuizers en met gebruik van de beste verhuismaterialen, kunnen wij iedere verhuizing zorgeloos laten verlopen. Onze zakelijke verhuizers in Groningen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen van allerlei soorten organisaties. Interne of externe verhuizingen kunnen wij op een passende manier voor u verzorgen. Wij zijn in het bezit van het EPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

Verhuizing van uw zorginstelling

Jan de Jong Verhuizingen heeft veel ervaring in verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers uit Groningen hebben diverse communicatietrainingen en gerelateerde opleidingen gevolgd waardoor de verhuizingen zorgeloos kunnen worden uitgevoerd.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Bedrijfsinventaris oplag Jan de Jong Verhuizingen Groningen Noordhorn

Verhuizing van uw onderwijsinstelling

Structuur en een efficiënte aanpak staan bij verhuizingen in het onderwijs centraal om de productiviteit van werknemers en leerlingen/studenten zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers uit Groningen goed voorbereid en zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

Kantoorverhuizing

U kunt Jan de Jong Verhuizingen inschakelen om uw zakelijke inventaris naar uw nieuwe kantoor te vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig operationeel maken van uw nieuwe kantoor.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra