Zakelijke verhuizing in Groningen

Zakelijke verhuizing in Groningen

Bij Jan de Jong Verhuizingen kunt u terecht voor uw zakelijke verhuizing in Groningen Stad en ommeland. Wij zijn al sinds 1955 werkzaam in de verhuisbranche, waardoor we beschikken over ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Met een team van professionele zakelijke verhuizers en met gebruik van de beste verhuismaterialen, kunnen wij iedere verhuizing zorgeloos laten verlopen.

Super goeie ervaringen, zowel privé verhuizing als zakelijk. Werken snel en efficiënt en zijn super flexibel. Loopt soepel en snel op de verhuisdag!

Lisette geeft een 9,6 als cijfer

De flexibiliteit hebben we erg gewaardeerd. Ook het meedenken en het contact met zowel het kantoor als de verhuizers zelf hebben we als erg prettig ervaren.

Onze expertise

Onze zakelijke verhuizers in Groningen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projectverhuizingen van allerlei soorten organisaties. Interne of externe verhuizingen kunnen wij op een passende manier voor u verzorgen. Wij zijn in het bezit van het EPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

 

Verhuizing van uw zorginstelling

Jan de Jong Verhuizingen heeft veel ervaring in verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers uit Groningen hebben diverse communicatietrainingen en gerelateerde opleidingen gevolgd waardoor de verhuizingen zorgeloos kunnen worden uitgevoerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing in Groningen

Verhuizing van uw onderwijsinstelling

Structuur en een efficiënte aanpak staan bij verhuizingen in het onderwijs centraal om de productiviteit van werknemers en leerlingen/studenten zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers uit Groningen goed voorbereid en zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

 

Kantoorverhuizing

U kunt Jan de Jong Verhuizingen inschakelen om uw zakelijke inventaris naar uw nieuwe kantoor te vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig operationeel maken van uw nieuwe kantoor.

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!