Tijdelijke opslag, meubellogistiek & StadLogistiek

Tijdelijke opslag, meubellogistiek & StadLogistiek

Wij zijn zowel actief op het gebied van particuliere als zakelijke logistiek. Oftewel Business to Business (B2B) als Business to Consumer (B2C). Bij onze hub in Groningen hebben we mogelijkheden om uw zending te ontvangen en (in delen) naar u toe te leveren. Dit noemen we StadLogistiek. Ook zijn wij gespecialiseerd in meubellogistiek.

Tijdelijke opslag

Hierbij kunt u denken aan tijdelijke opslag omdat de nieuwe keuken niet kan komen, of het kunnen maken van een goede deal waar u op dat moment nog geen ruimte voor heeft. Soms is het ook gewoon handig om even wat op te slaan in de hub. 

Meubellogistiek

Een groot project met veel meubilair, bijvoorbeeld het inrichten van een nieuw kantoor, restaurant of hotel? Jan de Jong Verhuizingen werkt volgens het TIM principe. Transport, Inhuizen en Monteren. Wij nemen alle disciplines voor onze rekening en kunnen zelf het pand gestofzuigd opleveren.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Logistiek Jan de Jong Verhuizingen

StadLogistiek

Bij onze hub verzamelen en controleren we eerst alle leveranties. Vervolgens vertrekken we, na overleg met de ontvanger, naar de eindbestemming. We kunnen tevens helpen om alles uit te pakken, te monteren en in te richten. Voorbeelden van meubellogistiek zijn o.a.:

 

 • Beurzen & congressen.
 • Keukens bij bijvoorbeeld nieuwbouw projecten en Vakantieparken.
 • Kantoormeubilair in meerdere delen geleverd.
 • Seizoensopslag van horecameubilair.

 

Extern magazijn

U kunt onze hub ook gebruiken als extern magazijn. Wij ontvangen en controleren de goederen en melden bij u dat de goederen aangekomen zijn. U kunt uw eigen goederen dan afhalen tussen 7:00 en 17:00 uur.

Voordelen van StadLogistiek

 • Alle leveringen zijn emissievrij.
 • Slimme routeplanning, verminderen van logistieke bewegingen.
 • We verzamelen alle pakketten in onze hub.
 • We controleren uw bestellingen.
 • We komen 1x per dag bij u langs (met passend vervoer) wanneer het u past. Dit doen we in samenwerking met Go-Fast Fietskoeriers en Stadslogistiek.
 • We kunnen het geleverde ook monteren op locatie.
 • We kunnen tevens leveren op een etage.

 

Stipte levering

We komen natuurlijk op de door u gewenste tijd, onze planners zorgen voor een goed contact met de chauffeurs en u. Via onze volgsystemen weten we wanneer en wie er onderweg naar u toe is.

Levering

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!