Een verhuislift maakt verhuizen makkelijker

Gaat u verhuizen en moeten er zware of grote meubelstukken naar boven of beneden gebracht worden? Dan is het handig om gebruik te maken van onze verhuislift. Wij zetten de verhuislift regelmatig in bij particuliere en zakelijke verhuizingen.

Flexibel en snel inzetbaar

Woont u in een flat of op een verdieping waar geen lift of te weinig ruimte is? Dan is het handig om onze verhuislift te gebruiken! Als u binnenkort gaat verhuizen, kunt u bij de aanvraag van een vrijblijvende verhuisofferte de wens van een verhuislift kenbaar maken.

 

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring als erkend verhuisbedrijf in Groningen, kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Verhuislift Groningen

Opslagruimte huren Groningen en Noordhorn

We beschikken over meerdere opslaglocaties voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.


Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en Erkende Project Verhuizers.

 

Verhuislift huren in en om Groningen

Naast het huren van onze verhuislift in Groningen, Drenthe en Friesland, kunnen wij u tevens ondersteunen met andere diensten voor, tijdens of na een verhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakeen klusjesmanhet leegmanagen van uw woning of bedrijfeen verhuislift of de verhuur van verhuismaterialen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan: