Uw kantoorverhuizing zorgvuldig en efficiënt geregeld

Uw kantoorverhuizing zorgvuldig en efficiënt geregeld

Gaat uw organisatie verhuizen naar een nieuw pand of kantoor? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo efficiënt mogelijk en zonder overlast gebeurt. Wij verzorgen uw kantoorverhuizing in Groningen, Drenthe en Friesland en werken altijd volgens een handig draaiboek bij bedrijfsverhuizingen. Een projectleider zal u en uw collega’s ontzorgen bij de organisatie van de kantoorverhuizing.

Kantoorverhuizing in Groningen, Drenthe en Friesland 

Op deze manier kan een groot gedeelte van uw werkzaamheden doorgaan tijdens de verhuizing en kan er op de nieuwe locatie snel weer verder gewerkt worden. De verhuizing van uw werkplek is zo snel en effectief geregeld. Ter voorbereiding kunt u hier alvast onze checklist voor een projectverhuizing inzien.

 

Vakmanschap bij uw kantoorverhuizing

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel bij kleine als grotere zakelijke verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Zakelijke opslagruimte en archieven

We beschikken over meerdere opslaglocaties voor het opslaan van uw zakelijke inventaris. Ideaal als u tijdens de verhuizing van uw kantoorpand (tijdelijk) uw inventaris wilt opslaan. De loodsen staan in Groningen en Noordhorn en worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van uw inventaris en/of archief gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

 

Verhuisservice bij een kantoorverhuizing

Naast de kantoorverhuizing door onze enthousiaste verhuisbedrijf, kunnen wij u ondersteunen met extra diensten voor, tijdens of na een kantoorverhuizing. Hierbij kunt u denken aan schoonmaak, montagediensten, meubellogistiek, huismeesterschap, het leegmanagen van uw bedrijf en/of een verhuislift.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Ik wil een afspraak maken

Kantoorverhuizing Jan de Jong Verhuizingen

Referenties van bedrijfsverhuizingen

Wij verzorgen verhuizingen van kantoren, bedrijfsruimtes en zakelijke instellingen in Groningen en Drenthe. Dit doen we met veel enthousiasme voor o.a. de volgende organisaties:

 

Kosten bij een kantoorverhuizing

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een kantoorverhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor elk budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

Bekijk ook eens


 
Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!