Garantiecertificaat Jan de Jong Verhuizingen

Garantiecertificaat Jan de Jong Verhuizingen

Jan de Jong Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers en moet voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit garantiecertificaat wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen.nl.

U kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties. Zo heeft u de zekerheid dat wij als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

 

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers biedt voor binnenlandse inboedelverhuizing de volgende garanties:

 

  • Uitgebreide verzekering op basis van nieuwwaarde.
  • Uw aanbetaling is gegarandeerd (tot max. 25% / € 1.000).
  • Uw verhuizing wordt ook uitgevoerd als uw Erkende Verhuizer onverhoopt failliet gaat.

 

Verhuisgarantie

Bij faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer voert een andere Erkende Verhuizer de verhuizing uit. De Organisatie voor Erkende Verhuizers regelt dit voor u. Zo zorgen wij ervoor dat uw planning zo goed mogelijk intact blijft en u alsnog kunt verhuizen. Gevolgschades zijn uitgesloten.

 

Aanbetalingsgarantie

Bij faillissement of surséance van betaling van uw Erkende Verhuizer staat de Organisatie voor Erkende Verhuizers garant voor de aanbetaling (max. 25% /  € 1.000) van de overeengekomen verhuisprijs, als u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

 

Bron: Erkendeverhuizers.nl

Garantiecertificaat Jan de Jong Verhuizingen Groningen Noordhorn

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!