Werken bij Jan de Jong Verhuizingen

Werken bij Jan de Jong Verhuizingen

Wie zijn wij?

Wij van Jan de Jong Verhuizingen zijn een erkend verhuisbedrijf in de regio Groningen. Met een team van enthousiaste medewerkers verzorgen wij dagelijks particuliere en zakelijke verhuizingen. We zijn met name actief in het Noorden, maar verzorgen tevens verhuizingen door de rest van Nederland en zelfs internationaal. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Jan de Jong Verhuizingen.

Openstaande vacatures

Wij streven ernaar om de verhuizingen zorgeloos te laten verlopen en doen graag een stapje extra voor onze klanten. Onze medewerkers zijn allen vakbekwaam en betrokken. Hieronder staan onze openstaande vacatures.
 

Ben jij sterk in verhuiswerk? Dan zoeken wij jou!

 

Interesse of meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendie Roelofs (Algemeen directeur) via telefoonnummer 050 - 313 91 49. Wij ontvangen je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail op w.roelofs@jandejong.nl. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

 

Sollicitatieformulier

Bekijk hier hoe een baan als verhuizer eruit ziet!

 

 

 

Vacatures Jan de Jong Verhuizingen

Meer informatie over Jan de Jong Verhuizingen

 
Over ons

Op deze pagina kun je meer lezen over ons verhuisbedrijf en zie je een overzicht van de verhuistoppers op kantoor!

 

Over ons verhuisbedrijf
 

Verhalen van onze medewerkers

Op deze pagina lees je meer over wat de dagelijkse werkzaamheden zijn als bijvoorbeeld chauffeur verhuizer, verhuismedewerker, verhuisadviseur of hoofd administratie.

 

Over onze medewerkers

 

Meer weten over onze historie?

Wist je dat ons verhuisbedrijf al sinds begin 1900 bestaat en is opgericht door de familie de Jong uit Zuidhorn? Op deze pagina lees je meer over onze rijke historie.

 

Onze historie

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!