Opslagruimte met geautomatiseerde kraan in Groningen

Wij beschikken over opslagruimte met een geautomatiseerde kraan in Groningen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

De loods in Groningen beschikt over een geautomatiseerde kraan van Torsit. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette en snelle service.

Terug naar het overzicht

De kraan zet de containers ‘s nacht automatisch op volgorde

We kunnen nu nog efficiënter te werk gaan doordat de kraan ‘s nachts de juiste containers klaar zet voor vertrek. De chauffeurs kunnen dus ‘s ochtends meteen de juiste containers opladen en gaan rijden.

Door het handige Container Lift Systeem van Torsit weten we exact waar uw huisraad of zakelijke inventaris in de loods staat opgeslagen. Heeft u de container over 2 weken nodig? Het systeem houdt hier alvast rekening mee door hem steeds verder naar voren te halen en zo staat de container klaar als u hem nodig hebt. Andersom werkt dit ook op deze manier. Gaat uw huisraad voor langere tijd in opslag, dan zal de container ook uiteindelijk achteraan worden geplaatst.

Nieuwe loods

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een nieuwe loods die we eind dit jaar gaan openen. Kom gerust eens kijken, de opslaglocaties zijn te vinden aan de Arendalweg 3 en 5 in Groningen.

Benieuwd wat we voor u kunnen verzorgen op het gebied van particuliere en zakelijke opslag? Kijk op: https://www.jandejong.nl/diensten/opslagruimte/

Schermafbeelding 2023 08 16 om 13.37.51

Onze geautomatiseerde opslagloods in beeld:

IMG 6347 v2

Veilige opslagruimte in Groningen

Onze loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Op deze wijze blijft uw huisraad of zakelijke inventaris altijd in goede conditie. Bovendien is een veilige opslag van uw inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt worden.

Wij ontzorgen u graag

Het laten ophalen van uw inboedel kan veel regelwerk voorkomen. Zo hoeft u geen vervoer en eventuele mensen te regelen om u te helpen bij het inladen. Onze vakmensen zullen uw inboedel zorgvuldig inladen en, wanneer u dat wenst, kunt u zelf meehelpen met het laden en lossen van de spullen.

Tijdelijke opslag van pallets

Voor het tijdelijk stallen van pallets en zakelijke goederen kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over stellingen waar uw pallets veilig worden opgeslagen.

Erkende verhuizers

Jan de Jong Verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf uit Groningen en verzorgt particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noorden met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa en daarbuiten. Als verhuisbedrijf in Groningen denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen.

Schermafbeelding 2023 08 16 om 16.01.25
Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Annemiek helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Annemiek Meijer Annemiek Meijer