Verhuisbedrijf nabij Leek voor een zorgeloze verhuizing

Verhuisbedrijf nabij Leek voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuisbedrijf nabij Leek bieden wij de juiste hulp voor iedereen die van of naar Leek wil gaan verhuizen. Als Erkende Verhuizer zorgt ons team voor een zorgeloze verhuizing. Ons verhuisbedrijf is ervaren in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen.

De verhuizing is vlot en in een gezellige sfeer verlopen. Wij hebben met verbazing staan kijken hoe vlot en soepel alles verloopt. Ook erg attent dat er van te voren gebeld werd of alles nog naar wens ging met de voorbereiding en de tips van de dozenbrenger werden ook erg gewaardeerd.

Zorgeloos verhuizen van of naar uw nieuwe woning in Leek

Een verhuizing wordt vaak als stressvol ervaren. Wanneer u dit wenst, helpt Jan de Jong Verhuizingen uit Groningen bij een zorgeloze verhuizing van begin tot eind. Aan de hand van verschillende verhuispakketten bieden wij voor iedereen een verhuizing op maat aan. Als Erkende Verhuizer voeren we de verhuizing soepel en zorgeloos voor u uit.

 

Zakelijke verhuizingen in Leek

Wij zijn in het bezit van het keurmerk EPV (Erkende Project Verhuizers). Dit betekent dat wij tevens gespecialiseerd zijn in zakelijke verhuizingen. Wij benaderen iedere verhuizing zo efficiënt mogelijk. We kijken daarbij met name naar de omvang, belangen en risico's van een organisatie.

 

Verhuizing van een zorginstelling

Bij een verhuizing in de zorg staan overzicht en rust centraal. Ons team van professionele verhuizers heeft specifieke opleidingen gevolgd om dergelijke verhuizingen nauwkeurig voor te bereiden en op gestructureerde wijze uit te voeren.

 

Verhuizing van een onderwijsinstelling

Een verhuizing in het onderwijs dient snel te worden uitgevoerd om de productiviteit van de werknemers en leerlingen zo min mogelijk te beïnvloeden. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van verhuisboxen, waarmee we een verhuizing in het onderwijs sneller en makkelijker kunnen uitvoeren.

 

Opslagruimte nabij Leek

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig nabij Leek door de verkoop van uw eigen woning of gaat u tijdelijk naar het buitenland en verhuurt u de woning? Wij bieden particuliere opslagruimte in diverse soorten en maten in Groningen en Noordhorn. De loodsen worden constant op de juiste temperatuur gehouden. Bovendien is een veilige opslag van de inboedel gegarandeerd doordat de opslagruimtes 24/7 bewaakt worden.

 

Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan hieronder vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in.

 

Offerte particuliere verhuizingOfferte internationale verhuizingOfferte zakelijke verhuizing

Waar kunt u ons vinden?

Vraag een offerte aan:
WhatsApp
Vragen? App ons gerust!