Uw bedrijf verhuizen in en om Assen.

Jan de Jong Verhuizingen beschikt over een enthousiast en professioneel team voor uw zakelijke verhuizing in Assen. Door een goede opleiding en uitgebreide ervaring laat ons team van verhuizers uw verhuizing zorgeloos verlopen.

Onze bedrijfsverhuizing is zeer goed verlopen mede dankzij de heren van Jan de Jong Verhuizingen.

Mooie verhuisweek, liep vlot, vriendelijke en meedenkende verhuizers, goed bereikbaar. Kortom een zeer tevreden klant!

Verhuizing van zorginstellingen

Jan de Jong Verhuizingen heeft naast bedrijfsverhuizingen ook veel ervaring in het verhuizen van zorginstellingen. Onze verhuizers nabij Assen hebben diverse gerelateerde opleidingen en communicatietrainingen gevolgd waardoor de verhuizingen zorgeloos kunnen worden uitgevoerd.

Verhuizing in het onderwijs

Bij verhuizingen in het onderwijs staan structuur en een efficiënte aanpak centraal om de productiviteit van de werknemers en leerlingen/studenten zo min mogelijk te beïnvloeden. Een verhuizing in het onderwijs wordt door onze verhuizers goed voorbereid en zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Rostockweg 5
9723 HG Groningen

050 - 313 91 49
info@jandejong.nl

Openingstijden
  • De opslaglocaties zijn op werkdagen geopend van 08.00 – 16.30 uur
  • Het kantoor is op werkdagen geopend vanaf 08.30 - 17.00 uur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

(Tijdelijke) opslagruimte in Groningen

Heeft u opslagruimte nodig nabij Groningen? Wij beschikken over twee opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen?

Bekijk alvast ons uitgebreide overzicht met verhuistips. Meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u digitaal of per post een offerte krijgt toegezonden.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan
Kantoor verhuizing met Jan de Jong Verhuizingen

Kantoorverhuizing

U kunt Jan de Jong Verhuizingen inschakelen om uw zakelijke inventaris naar uw nieuwe kantoor te vervoeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met in- en uitpakken, het (de)monteren van meubels en het volledig operationeel maken van uw nieuwe kantoor.

We beschikken over de beste verhuismaterialen, waardoor uw inventaris bij ons in vertrouwde handen is en veilig naar uw nieuwe plek wordt overgebracht. Wij zorgen voor een efficiënte aanpak waarmee de logistieke en administratieve processen tijdens een bedrijfsverhuizing soepel verlopen. Wij zijn tevens in het bezit van het EPV keurmerk en de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001.

Waar kunt u ons vinden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte?

Patrick Jan helpt graag bij al uw vragen over uw aanstaande verhuizinghelpt u graag.

Vraag direct een offerte aanVraag direct een offerte aan Bel ons op: 050 - 313 91 49Bel ons Patrick Jan Kooistra Patrick Jan Kooistra